Ashton Kutcher over proces ‘That ’70s Show’-collega Danny Masterson: ‘Ik kan het niet weten’

In de nieuwe spin-off That ’90s Show (2023‑ ) ontbrak een belangrijk gezicht. Danny Masterson was geen onderdeel van de cast in de reboot door aantijgingen van verkrachting tegen de acteur. Oud-collega van That ’70s Show (1998–2006) Ashton Kutcher spreekt zich uit over de aanklacht.

In 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Masterson ervan verdacht wordt drie vrouwen te hebben verkracht. De acteur zit nog steeds middenin de processen van de verkrachtingszaken.

  • That ’70s Show (1998–2006)

Onwetendheid

Na een lange tijd spreekt goede vriend en oud-collega Ashton Kutcher zich eindelijk uit over de zaken rondom Masterson. In een lang interview met Esquire vertelt hij meer over de zaak: “Ik kan niet weten of de slachtoffers de waarheid spreken.”

Hopen op de waarheid

“Ik ben niet de rechter. Ik ben niet het slachtoffer. Ik ben ook niet de aangeklaagde”, vervolgt Kutcher over Masteron. “Dus in dit geval kan ik verder niet reageren, omdat ik het niet weet.” Heel specifiek kan hij niet reageren, maar hij hoopt vooral dat de aanklachten niet waar zijn en dat zijn goede vriend de waarheid spreekt.

The Ranch

That ’70s Show is niet de enige productie waarbij Kutcher en Masterson hebben samengewerkt. De twee waren ook beide te zien in The Ranch (2016–2020). Toen de geruchten over Masterson naar boven kwamen, is hij in het derde seizoen uit de serie geschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *