Bart in ‘Big Brother’: “dan gaat er een bom ontploffen”

De kijkers hadden het al langer door, maar nu weten ook onder andere Bart en Rob dat onder andere Danny, Lindsey en Chayron de sterke spelers er als eerste uit willen. Onder ander Chiara en Jacqueline kwamen later het huis in en zagen de heren – samen met Chelsea – praten over hun tactiek en het feit dat zij Michelangelo zouden gebruiken om ook hem nadien keihard te dumpen.

“Bepaalde mensen van de andere kamer hebben duidelijk gezegd dat ze Michelangelo gebruiken om zo de sterke spelers eruit te spelen. Nu valt mijn Frank natuurlijk waarom Michelangelo tijdens het spel met de ringen geen enkele ring had”, vertelt Bart tijdens een gesprek met Rob.

“Ik heb nu al gigantische spijt van de keuze die ik eergisteren gemaakt heb, want ik weet sinds gisterenavond hoe de vork in de steel zit. Had ik het een dag eerder geweten, dan had mijn keuze anders geweest. Daar heb ik nu wel wat spijt van”, reageert Bart in het gesprek met Rob. Bart nomineerde Jason, maar hij heeft zich niets te verwijten, vooral niet omdat die ene stem minder de zaak niet hard veranderd: Jason zou hoe dan ook ‘vertrekken’.

Bart vertelde verder in het gesprek met Rob dat Chelsea eerder de andere bewoners ging uithoren om het bondje op de hoogte te brengen. De militair is blij dat Michelangelo Danny en Chelsea die week wél genomineerd heeft. “En dan zeggen ‘ik ben geschokt dat een gast waar ik zo goed mee overeen kom mij erop heeft gezet.”

“Dat is niet slim in de eerste week, er moesten dan nog mensen binnenkomen, die hebben dat tijdens de eerste week op tv of in de stream gezien. En Chiara heeft tegen Danny gezegd dat zij het wist. Hij reageerde met ‘ja, maar dat is uit de context gehaald. Maar als je dat letterlijk zegt, dan is er niks uit de context gehaald”, gaat Bart verder

“Ik zweer het, als ik kan nomineren, dan ontploft hier een bom. Dan zeg ik waar iedereen bij staat waarom ik dat deed. En ik zeg erbij dat de mensen die van mening zijn dat ik lieg, dat zij recht mogen staan. Dat wil zeggen dat als ze Michelangelo en mij eruit hebben gekregen, dat dan al de rest aan de beurt komt. Denk daarom goed na als je gaat stemmen. En dat zeg ik hier waar iedereen bij staat”, besluit Bart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *