Bekijk deze lijst met Small-Cap waarde-aandelen die het populairst zijn bij professionele investeerders.

Bedrijven op deze lijst tonen kenmerken waarnaar fondsenbeheerders zoeken bij het investeren in small cap-aandelen.

Deze lijst heeft het afgelopen jaar -9.21% gepresteerd. Ter vergelijking was BEL 20 Index. -5.25% in dezelfde periode. De bètaversie van deze lijst, die een volatiliteit is, is Matig laag op 0.51. Lijst bèta wordt berekend met behulp van een in gelijke mate gewogen gemiddelde bèta van de effecten in deze lijst. Deze lijst bevat 30.00% van Financiële gegevens aandelen, 20.00% van Vastgoed aandelen, 20.00% van Cyclische consumentenproducten aandelen, 10.00% van Technologie aandelen, 10.00% van Basismaterialen aandelen, 10.00% van Industrie aandelen.

De prestaties op deze lijst zijn berekend volgens een evenredig gewogen methode. Deze lijst wordt gegenereerd door het web te scannen en onze algoritmen te gebruiken om potentieel relevante effecten voor het onderwerp weer te geven. De lijst is bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat effecten die mogelijk geschikt zijn voor een volglijst. Het is niet bedoeld voor investeringen of handelsdoeleinden. Als basis voor het nemen van een investeringsbeslissing raadt Microsoft het gebruik van deze gegevens en informatie niet aan.

Iep Invest NV

IEP. IEP INVEST N.V. is een in België gevestigd bedrijf dat als een holdingmaatschappij opereert. Het Bedrijf is voornamelijk actief via Accentis vastgoedgroep (ACCB), die actief is in de vastgoedontwikkelingssector door te beleggen in semi-industriële gebouwen. Naast België is het Bedrijf ook aanwezig in onder andere Duitsland, Slowakije, Frankrijk en Nederland.

De geschat dividendrendement van dit bedrijf is 64.22, waardoor het 1st gerangschikte aandelen in deze lijst wordt.

Iep Invest NV. is 4.85 over de afgelopen maanden en -42.55 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met 1.23 over de afgelopen maand en -37.31 over het afgelopen jaar.

Banque Nationale De Belgique SA

BNB. BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE S.A. is een in België gevestigde bank. De Bank is sinds 1850 de centrale bank van België. Ze vervult taken van algemeen belang, zowel op nationaal als internationaal niveau. De activiteiten van de Bank bestaan uit de uitgifte van bankbiljetten en het voeren van het monetair beleid. De Bank levert aan particuliere banken de bij de Koninklijke Munt gedrukte bankbiljetten en wisselt oude of beschadigde biljetten en munten om. De Bank is verantwoordelijk voor de vaststelling van de rentetarieven om de prijzen te beïnvloeden en de inflatie te beheersen overeenkomstig de normen van het eurosysteem, dat het monetaire beleid voor de eurozone voert. De andere activiteiten van de Bank omvatten het beheer van het interbancaire betalingssysteem voor particuliere banken, de uitgifte van staatsleningen, het optreden voor de Belgische Staat op de beurs, het opstellen van statistieken en het verstrekken van economische informatie.

De geschat dividendrendement van dit bedrijf is 14.87, waardoor het 2nd gerangschikte aandelen in deze lijst wordt.

Banque Nationale de Belgique SA. is -5.28 over de afgelopen maand en -62.11 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met -8.90 over de afgelopen maand en -56.86 over het afgelopen jaar.

TELENET GROUP HOLDING

TNET. TELENET GROUP HOLDING is een in België gevestigde aanbieder van media- en communicatiediensten aan de openbare en de particuliere sector. Het is gericht op televisie (TV), internet en telefonie. De productportefeuille van het bedrijf omvat kabel-tv-uitzendingen, internettoegangsdiensten, vaste telefonie, mobiele telefonie, zakelijke diensten, zoals spraak- en datatransmissie via glasvezelkabel, coaxkabel en draadloze infrastructuur vooral bestemd voor openbare, gezondheids- en onderwijsfaciliteiten, en leveranciers van stem-, gegevens- en internetdiensten. Bovendien biedt het bedrijf zijn producten en diensten aan diverse bedrijven, overheidsorganisaties, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen, evenals kleine en middelgrote ondernemingen. Het exploiteert Lycamobile als haar mobiele netwerk, evenals Coditel Brabant Bvba en Coditel Sarl.

De geschat dividendrendement van dit bedrijf is 12.32, waardoor het 3rd gerangschikte aandelen in deze lijst wordt.

Telenet Group Holding NV. is 4.26 over de afgelopen maanden en -53.89 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met 0.64 over de afgelopen maand en -48.64 over het afgelopen jaar.

VAN DE VELDE NV

VAN. VAN DE VELDE NV is een in België gevestigd bedrijf dat, samen met zijn dochterondernemingen, dameslingerie ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt onder eigen merknamen. Het bedrijf verkoopt zijn producten onder de merknamen Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim en Andres Sarda. VAN DE VELDE NV heeft twee operationele segmenten: Retail en Wholesale. Retail verwijst naar het eigen winkelnetwerk, zoals winkels en franchises onder de winkelnamen Lincherie, Rigby & Peller, Intimacy en Private Shop. Wholesale verwijst naar onafhankelijke gespecialiseerde detailhandelaars, zoals klanten buiten de groep. De dochterondernemingen van het bedrijf omvatten Van De Velde GmbH & Co KG, Van De Velde UK Ltd en Van De Velde Mode B.V.

De geschat dividendrendement van dit bedrijf is 4.58, waardoor het 4th gerangschikte aandelen in deze lijst wordt.

Van de Velde NV. is 4.80 over de afgelopen maanden en -3.51 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met 1.18 over de afgelopen maand en 1.74 over het afgelopen jaar.

Compagnie Immobiliere de Belgique

IMMO. COMPAGNIE IMMOBILIERE DE BELGIQUE S.A. is een in België gevestigde onderneming die actief is in de vastgoedontwikkeling. Het bedrijf heeft drie bedrijfslijnen in België, Luxemburg en Polen, zoals kantoorgebouwen, de residentiële sector en landbanking. Klanten zijn onder andere: de staat, de Europese Unie (EU) en/of institutionele beleggers voor kantoorgebouwen; particuliere klanten voor residentieel onroerend goed en grondaankopen, alsmede particuliere klanten die in de woningbouw willen investeren. De belangrijkste projecten van het bedrijf in België zijn onder meer Belair, Black Pearl, Parc Seny, Gateway, Bella Vita en Chastre Rue Du Chene. De belangrijkste projecten in Luxemburg zijn onder meer Westside Village Green Hill en Galerie Kons. Tot slot zijn de belangrijkste projecten in Polen onder meer Cedet, CBD One en Okraglak.

De geschat dividendrendement van dit bedrijf is 4.25, waardoor het 5th gerangschikte aandelen in deze lijst wordt.

Compagnie Immobiliere de Belgique. is 11.33 over de afgelopen maanden en -34.08 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met 7.71 over de afgelopen maand en -28.83 over het afgelopen jaar.

!aaq55r:0.99,aaq1ec:0.99,aaqajc:0.99,aaqaxm:0.99,aaq58m:0.99,aaq4hw:0.99,aaq8qh:0.99,aaq1pr:0.99,aaq2dm:0.99,aaq7lh:0.99;Small Cap,Waarde;finance list details page;6d40954c8bb9