Bezorgd over de stijgende prijzen? Ontdek tickers waarvan Wall Street denkt dat ze uw portefeuille kunnen beschermen tegen inflatierisico. Bevat Amerikaanse aandelen.

Op 12 april kwam de consumentenprijsindex (CPI) uit op 8,5%. Het feit dat het kern-CPI-cijfer daalde, gaf sommige beleggers reden om aan te nemen dat de inflatie zou kunnen pieken. Dat optimisme had snel moeten worden weggenomen met de vrijgave van het PPI-nummer op 13 april. Ondanks de huidige volatiliteit zijn er enkele aandelen waarvan de beleggersgemeenschap gelooft dat ze goede hedges zijn tegen inflatie. Bedrijven en ETF’s binnen deze zijn beschouwd als inflatiebestendig op basis van de producten waarin ze beleggen of hun zakelijke praktijken. De prestaties van deze lijst worden berekend op een gelijk gewogen methode.

Deze lijst heeft het afgelopen jaar -1.90% gepresteerd. Ter vergelijking was BEL 20 Index. -5.25% in dezelfde periode. De bètaversie van deze lijst, die een volatiliteit is, is Matig laag op 0.81. Lijst bèta wordt berekend met behulp van een in gelijke mate gewogen gemiddelde bèta van de effecten in deze lijst. Deze lijst bevat 50.00% van Niet-cyclische consumentenproducten aandelen, 30.00% van Technologie aandelen, 10.00% van Energie aandelen, 10.00% van Basismaterialen aandelen.

De prestaties op deze lijst zijn berekend volgens een evenredig gewogen methode. Deze lijst wordt gegenereerd door het web te scannen en onze algoritmen te gebruiken om potentieel relevante effecten voor het onderwerp weer te geven. De lijst is bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat effecten die mogelijk geschikt zijn voor een volglijst. Het is niet bedoeld voor investeringen of handelsdoeleinden. Als basis voor het nemen van een investeringsbeslissing raadt Microsoft het gebruik van deze gegevens en informatie niet aan.

VERIZON COMMUNICATIONS INC.

VZ. VERIZON COMMUNICATIONS INC. is een holding. De dochterondernemingen van het bedrijf bieden communicatie-, informatie- en entertainmentproducten en -diensten aan consumenten, bedrijven en overheidsinstanties. De segmenten van het bedrijf omvatten Wireless en Wireline. Het Wireless-segment biedt communicatieproducten en -diensten, waaronder draadloze spraak- en gegevensdiensten en de verkoop van apparatuur aan consumenten, bedrijven en overheden in de Verenigde Staten. Het Wireline-segment biedt producten en diensten op het gebied van spraak-, gegevens- en videocommunicatie, zoals breedbandvideo en -gegevens, datacenter- en cloud-diensten, veiligheid en beheerde netwerkdiensten, en lokale en interlokale spraakdiensten. Het bedrijf heeft bedrijfsactiva van Yahoo Inc. met haar bestaande AOL Inc. zakelijk om een nieuwe dochteronderneming, Oath Inc., bezit een divers huis van meer dan 50 media en technologiemerken. De portfolio van Oath omvat HuffPost, Yahoo Sports, AOL.com, MAKERS, Tumblr, Yahoo Finance en Yahoo Mail.

Verizon Communications Inc. is 3.15 over de afgelopen maand en -23.18 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met -0.47 over de afgelopen maand en -17.93 over het afgelopen jaar.

!a1mou2:0.99,a269ec:0.99,a1ndww:0.99,a1otrw:0.99,a1wljc:0.99,a1zsjc:0.99,a25obh:0.99,a25ya2:0.99,a1yeec:0.99,a1wi77:0.99;Pipeline;finance list details page;15c173c20092