‘Big Brother’: Bewoner krijgt verrassend vrijstelling

Het gaat snel in Big Brother. Met Jacqueline heeft nog maar juist de vijfde bewoner het huis moeten verlaten of er wordt alweer gedacht aan de volgende nominaties. Eén iemand moet zich daar alvast geen zorgen over maken. Charlotte verdiende namelijk een vrijstelling.

Zoals iedere week is ook week 6 in Big Brother weer een themaweek. Deze keer is het thema ‘All of Nothing‘. En daarbij hoorde zondag meteen al een spel. Big Brother vroeg aan de bewoners iemand te kiezen die “een bijzondere positie” zal innemen. Die persoon kan niets winnen en niets verliezen, maar bepaalt wel mee de uitslag van het spel. Uiteindelijk stelden Michelangelo, Chayron en Charlotte zich kandidaat en duidde de loting Chayron aan.

Coins, nominaties en vrijstellingen

Daarna was het voor de kijkers van de livestream even spannend, want die ging tijdens het spel namelijk uit. Wat er tijdens het spel precies gebeurde, zal je dus maar later deze week in de uitzending kunnen zien. Wel blijkt uit de reacties van de kandidaten dat het zowel om nominaties als om coins ging. Wie er daarvan hoeveel heeft gewonnen, is ook nog afwachten, al lijkt het er op het eerste gezicht op dat voorlopig nog niemand genomineerd is.

Wel weten we al dat minstens één iemand een vrijstelling te pakken heeft. Toen de livestream weer aanging, bleek Charlotte namelijk een vrijstellingspin te dragen. Zij zal dus komend weekend het huis niet moeten verlaten.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

The post ‘Big Brother’: Bewoner krijgt verrassend vrijstelling appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *