‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week

Het is Confusion Week in Big Brother en die week doet zijn naam alle eer aan. Alles begon op zaterdag, toen de kandidaten meteen opnieuw moesten nomineren. En een dag later moest één kandidaat zelfs al vertrekken, namelijk Jason. Uiteindelijk moest hij niet echt naar huis, maar kwam hij in een controlekamer terecht. Ondertussen zijn de echte genomineerden wel bekend.

Big Brother is ondertussen toe aan zijn vierde week. Afgelopen weekend moesten de kijkers al meteen afscheid nemen van Ilse, die zich sinds haar komst niet al te populair had gemaakt. Haar afscheid kwam dus voor velen niet als een verrassing, maar die van een dag later des te meer. Nadat de kandidaten meteen opnieuw moesten nomineren, werd de jonge Jason namelijk de dag nadien al meteen weggestuurd. Al zat daar tijdens de ‘Confusion Week’ natuurlijk meer achter.

Gisteren keerde Jason terug in het huis, maar dat betekende niet dat het gevaar was geweken. Jason werd namelijk opnieuw genomineerd, samen met Danny en Michelangelo.

Jason, Danny & Michelangelo

Deze week was Confusion Week in Big Brother. Dat betekende dat de bewoners van het huis nergens zeker over waren en dat ze niets vanzelfsprekend mochten vinden. Dat werd gisteren ook duidelijk, toen Jason na een eliminatie toch nog terugkeerde. Uiteindelijk werd de 20-jarige Nederlander toch genomineerd.

Op dit moment zit hij samen met Danny en Michelangelo op de schopstoel. Voor Danny is dat al de derde keer, waardoor de meesten denken dat hij het minste stemmen zal krijgen. Op sociale media is de populariteitsstrijd tussen Jason en Michelangelo iets spannender. Als er niet nog meer “confusion” aan de week wordt toegevoegd, lijkt het ons duidelijk dat Danny het programma zal moeten verlaten.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

The post ‘Big Brother’: Dit zijn de genomineerden van deze week appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *