‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met Chelsea en Danny na hun exit?

Even leek het erop dat er met Chelsea en Danny een koppel in de maak was in het Big Brother-huis. Maar enkele weken later zijn beiden al terug thuis. Dat gaf hen echter de kans om buiten de camera’s om opnieuw af te spreken … en daar hebben de twee niet lang mee gewacht.

De eerste weken van het huidige seizoen van Big Brother leken Danny en Chelsea het meteen goed met elkaar te kunnen vinden. Voor er echter meer kon bloeien tussen de twee moest Chelsea het huis al verlaten.

Danny en Chelsea

Bij haar vertrek kreeg ze toen uiteraard van Geraldine en Tatyana de vraag of ze na het programma nog met Danny zou afspreken. “Hij heeft een armbandje van mij. Ik heb het hem niet echt gegeven, maar hij heeft het gewoon eens gepakt. Op die manier hebben we een reden om elkaar nog te zien”, zei ze toen. Chelsea beklemtoonde daar wel bij dat ze niet wist of dat dan als vrienden zou zijn of eventueel als meer.

En ondertussen zijn we nog twee weken later en heeft ook Danny Big Brother moeten verlaten. Ook hij kreeg uiteraard dezelfde vraag eens hij uit het huis was. “Ik had meteen een hele goede klik met Chelsea en het is echt mijn type”, bevestigde hij daar om daarna toe te geven dat hij graag nog eens zou afspreken.

Terrasje

En nu blijkt dat dat ook al meteen is gebeurd. De website Showbizztime merkte namelijk op de Instagram Story’s van Chelsea dat de twee – samen met eerste afvaller Judy – een terrasje hebben gedaan. “Good to meet again, even gezellig”, schreef Chelsea erbij.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

The post ‘Big Brother’: Hoe gaat het nog met Chelsea en Danny na hun exit? appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *