Britten lachen om hilarische vergissing in Netflix-serie ‘You’

Volgens de Britse kijkers van de serie You (2018‑ ) maakt hoofdpersonage Joe het wel erg bont in het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering wandelt de nieuwe leraar van de universiteit naar huis, een wandeling die in realiteit wel 9 uur zou duren! Ook bij Netflix kan er gelukkig om gelachen worden.

Een intense ‘wandeling’

Joe zou een wandeling niet erg vinden, maar de afstand die hij aflegt is meer dan zomaar een wandeling. Joe legt de route af van Royal Holloway University naar South Kensington waar hij woont, een afstand van ruim 45 kilometer.

Alerte fans

Vaak zijn films en series erg beperkt in locaties waar gefilmd mag worden. Het loopt dan stuk op toestemming, budget en de mogelijkheid om de locatie vrij te maken en op te vullen met camera’s en figuranten. Helaas geldt dit ook voor You. Producties hopen dat de kijkers zo in het verhaal opgaan dat feitelijk onjuistheden niet zullen worden opgemerkt. Helaas voor de makers van You zijn de kijkers enorm alert.

Is het einde van You in zicht?

Het eerste deel van het vierde seizoen is nu te zien op Netflix. Onlangs deed acteur Penn Badgley een opvallende uitspraak over het verdere verloop van de serie.

Ik heb meteen een contract voor zes jaar getekend dus ze kunnen nog twee seizoenen maken als ze dat willen. Als de serie verlengd wordt denk ik dat er nog maar één seizoen volgt. Dat is wat ik begrepen heb, maar ik weet het niet zeker. Ik weet dat niemand wil dat de serie zal vervelen.

Penn Badgley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *