Deze week nieuw op Netflix (13 t/m 19 februari, 2023)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina’s:

 • Nieuw op Netflix
 • Nieuw op Netflix in februari
 • Binnenkort op Netflix

Dinsdag 14 februari

A Sunday Affair

 • 🍿 Lees meer over A Sunday Affair (2023) →

Twee beste vriendinnen, Uche en Toyin, worden verliefd op Sunday, een knappe maar gebrekkige man die zich op zijn beurt tot beide vrouwen aangetrokken voelt. Er ontstaat een geheime driehoeksverhouding waarbij geen van beide vrouwen weet dat ze met dezelfde man uitgaan en Sunday niet kan kiezen tussen de vrienden. Deze driehoeksverhouding komt oog in oog te staan met een onverwachte tragedie…

A todas partes

 • 🍿 Lees meer over A todas partes (2023) →

Na de dood van hun vader proberen twee broers en zussen, die elkaar 15 jaar niet hebben gezien, hun relatie te herstellen en tegelijkertijd een jeugddroom te vervullen: een motorreis door Mexico.

Re/Member

 • 🍿 Lees meer over Re/Member (2022) →

Zes middelbare scholieren die vastzitten in een moorddadige tijdlus moeten de verspreide resten van een onbekend slachtoffer vinden om de vloek te verbreken en eindelijk weer een dag te zien.

Perfect Match

 • 🍿 Lees meer over Perfect Match (2023‑ ) →

“Maak kennis met de meest begeerde singles van Netflix die terug zijn voor een nieuwe kans op romantiek!” aldus Netflix over de nieuwe datingshow. Bekende singles die we kennen uit series als Love is Blind (2020‑ ), Selling Tampa (2021), The Mole (2022‑ ) en Too Hot to Handle (2020‑ ) worden naar een tropisch paradijs gestuurd om daar de liefde te vinden.

Woensdag 15 februari

Full Swing

 • 🍿 Lees meer over Full Swing (2023‑ ) →

De makers van Formula 1: Drive to Survive (2019‑ ) volgen in deze nieuwe docuserie een aantal professionele topgolfers tijdens een drukbezet competitieseizoen.

Red Rose

 • 🍿 Lees meer over Red Rose (2022‑ ) →

Het is een lange hete zomer na de middelbare school en een groep tieners dowload de app Red Rose. Maar de app bedreigt hun vriendschappen en belooft gevaarlijke gevolgen als ze niet aan zijn eisen voldoen. De app stelt ze bloot aan een bovennatuurlijke entiteit en de verleidelijke kracht van het donkere web…

The law according to Lidia Poët

 • 🍿 Lees meer over La legge di Lidia Poët (2023‑ ) →

Een uitspraak van het Hof van Beroep van Turijn verklaart Lidia Poëts toelating tot de balie onwettig, waardoor ze haar beroep niet kan uitoefenen enkel en alleen omdat ze een vrouw is. Berooid maar vol trots verzekert Lidia zich van een baan bij het advocatenkantoor van haar broer Enrico terwijl ze een beroep voorbereidt om het vonnis ongedaan te maken. Met een aanpak die haar tijd ver vooruit is, staat Lidia verdachten van misdrijven bij door te zoeken naar de waarheid achter uiterlijkheden en vooroordelen.

La primera vez

 • 🍿 Lees meer over La primera vez (2023‑ ) →

Op een jongensschool in het Colombia van de jaren 70 komt plots een mysterieus tienermeisje. Ze breekt alle regels en stereotypen. En dat is nog niet alles: ook weet ze een paar harten te breken.

Million Dollar Listing New York

 • 🍿 Lees meer over Million Dollar Listing New York (2012‑ ) →

Deze realityserie was al te zien via Viaplay en verschijnt nu ook op Netflix. De geharde makelaars van Manhattan strijden onvermoeibaar en arrogant om hun plek te behouden in de miljoenenmarkt voor vastgoed in Manhattan.

Donderdag 16 februari

Brawl in Cell Block 99

 • 🍿 Lees meer over Brawl in Cell Block 99 (2017) →

Een voormalig bokser, die zijn baan verliest en niet meer in de maatschappij past, krijgt een baan als drugssmokkelaar. Een reeks gebeurtenissen brengt hem in de gevangenis en hij krijgt een ultimatum om zijn verkeerde beslissingen recht te zetten. Alle aspecten van wat hij beslist hebben hun gevolgen, alleen hij kan kiezen wat hij denkt dat goed of fout is en proberen zijn verkeerde keuzes te wreken.

Vrijdag 17 februari

The Upshaws seizoen 3

 • 🍿 Lees meer over The Upshaws (2021‑ ) →

In dit nieuwe seizoen gaan de Upshaws door met de ups en downs van het leven, inclusief nieuwe banen, grotere dromen, gezondheidsproblemen en enkele grote levensverrassingen, maar nog steeds volhardend in de liefde die bij familie hoort.

A Girl and an Astronaut

 • 🍿 Lees meer over A Girl and an Astronaut (2023‑ ) →

Twee vrienden en F-16 piloten, Nikodem en Bogdan, strijden om het hart van de mooie Marta en een plek op een ruimte-expeditie. Niko wint de laatste, maar door een onverklaarbare mislukking keert hij na 30 jaar terug van zijn missie. Ondanks het verstrijken van de tijd op aarde is hij helemaal niet ouder geworden. Terwijl Niko alleen aan Marta denkt, wil de wereld het geheim van zijn eeuwige jeugd weten.

Braqueurs: La Série seizoen 2

 • 🍿 Lees meer over Braqueurs: La Série (2021‑ ) →

Mehdi, Liana en Tony zien hun plannen om België te verlaten gedwarsboomd door de komst van een nieuwe vijand – een die hen dwingt een bondgenootschap aan te gaan met voormalige vijanden.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *