Dominic neemt het op tegen Dante in de officiële trailer van ‘Fast X’

De officiële trailer van Fast X (2023), de tiende film van de Fast & Furious-serie, is eindelijk verschenen. Fast X is vanaf mei in de bioscoop te zien.

Ontvoering van Dominic’s zoon

De nieuwe film is gebaseerd op de personages van Gary Scott Thompson en gaat verder met straatracer Dominic Toretto en zijn crew, die het op moeten nemen tegen de boeven Cipher en Dante. Gelukkig krijgen ze hulp van hun nieuwe vriendin Tess. De trailer van Fast X maakt duidelijk dat ook dit deel van de franchise over familie zal gaan.

In de gloednieuwe trailer krijgen we te zien dat Dominic grote angst heeft om iemand te verliezen van wie hij houdt. Het blijkt dat die persoon zijn jonge zoon Brian is, die wordt ontvoerd wanneer de motorrijdende Dante de stad binnenkomt. De trailer laat ons verder kennismaken met de grootmoeder van Dominic.

Diesel spreekt fans toe

Vin Diesel, die de rol van Dominic Torretto herneemt, vertelde onlangs dat de nieuwe film de fans zal aanspreken en hen geeft waar ze al lang om vragen.

We hebben onze fans altijd gehoord. Ze wilden terug naar de straten van Los Angeles. Ze wilden terug naar het racen en hoe dat voelt. Ze wilden terug naar de auto’s die deze franchise hebben gemaakt tot wat het is. We zijn er onwijs trots op dat onze fans ons hebben toegestaan hun familie te zijn.

Vin Diesel

De castleden

Fast X wordt geregisseerd door The Transporter (2002)-regisseur Louis Leterrier. De actiefilm is geschreven door Lin en Dan Mazeau. Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang en Scott Eastwood zullen hun respectievelijke rollen in de film hernemen. We zullen ook nieuwe gezichten zien in Fast X, waaronder die van Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson en Alan Ritchson.

Fast X is vanaf donderdag 18 mei in de bioscoop te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *