Doodenge horrorfilm ‘Bed Rest’ vanaf volgende week te zien in de bioscoop

Volgende week verschijnt er weer een nieuwe horrorfilm op het witte doek. Bed Rest (2022) gaat over een zwangere vrouw die in onverklaarbare situaties terechtkomt.

Gecompliceerde zwangerschap

Bed Rest volgt het verhaal van de zwangere Julie Rivers en haar man. Ze verhuizen naar een nieuwe woning, waar ze uitkijken naar de komst van hun baby. Als Julie door complicaties tijdens de zwangerschap moet rusten en aan bed gekluisterd raakt, slaat de eentonigheid toe: alle dagen lijken op elkaar. Dan beginnen er zich onverklaarbare dingen voor te doen… Is het nieuwe huis behekst, of verliest Julie langzaamaan haar verstand? Een ding is zeker, het belooft een doodenge film te worden! Bekijk de trailer hieronder.

De cast

De horrorfilm is het regiedebuut van Lori Evans Taylor, die tevens het script heeft geschreven. De rol van Julie Rivers wordt gespeeld door Melissa Barrera. Barrera heeft naast haar rol in Bed Rest een hoofdrol te pakken in Scream VI (2023), die binnenkort ook in de bioscoop te zien zal zijn. Guy Bernet, bekend van onder andere Pitch Perfect 3 (2017), speelt de man van Julie. De cast wordt aangevuld door onder meer Edie Inksetter, Sebastian Billingsley-Rodriguez, Erik Athavale en Kristen Sawatzky.

Een diep verhaal

Actrice Barrera heeft ook meegewerkt aan de productie van Bed Rest. In een officiële verklaring deelde ze hoe opgewonden ze was om te produceren en lichtte ze de thema’s van de horrorfilm nader toe.

Als een eerste producent is het mij een groot genoegen om Bed Rest naar een slim en geëngageerd publiek te brengen. Hoewel Bed Rest op het eerste gezicht een horrorfilm lijkt, is het ook een verhaal dat diep zal resoneren bij iedereen die verdriet en verlies heeft meegemaakt. Lori Evans Taylor heeft een diep emotionele reis voor het publiek gecreëerd, en ik ben mijn partners bij Project X en STX dankbaar dat ze ons hebben samengebracht om dit verhaal met de wereld te delen.

Melissa Barrera

Bed Rest draait vanaf 16 februari in Nederlandse bioscopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *