‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thiefs’ krijgt nieuwe teaser

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een nieuwe promospot gekregen. In die teaser van de aankomende film zien we de indrukwekkend cast aan het werk in de strijd tegen een grote vijand.

De Super Bowl komt er komend weekend aan en dat wil niet alleen zeggen dat we de kampioen van de NFL kennen, maar ook dat we heel wat reclamespots zullen zien. Daarbij zitten naar goede gewoonte ook altijd heel trailers bij voor aankomende films en series. Om ons niet tot zondagnacht te laten wachten, delen veel filmstudies hun promoclips al op voorhand.

Indrukwekkende cast

Dat deed Paramount Pictures ook met de nieuwe teaser van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Daarin zien we op de indrukwekkende cast aan het werk. De verfilming van het bekende spel Dungeons & Dragons wist namelijk onder andere Chris Pine (Bard), Michelle Rodriguez (Holga the Barbarian), Regé-Jean Page (Xenk the Paladin), Justice Smith (Simon the Sorcerer) en Sophia Lillis (Doric the Druid) toe te voegen aan zijn cast.

Zij spelen een gezelschap dieven die in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves de wereld moeten proberen redden van de slechterik Forge Fitzwilliam the Rogue, gespeeld door Hugh Grant. Dat kunnen ze doen door een verloren reliek te proberen terugvinden. Op die manier kunnen ze voorkomen dat een groot kwaad de hele wereld tot slaaf maakt.

Bekijk hier de teaser van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf woensdag 29 maart te zien in de cinema.

The post ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thiefs’ krijgt nieuwe teaser appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *