‘Essevee drijft de prijs nog wat op voor ‘Speler van het Jaar’: Club Brugge, Anderlecht, Antwerp en buitenlandse clubs moeten in de buidel tasten’

Zulte Waregem degradeerde vorige week naar de Challenger Pro League. En dus is er de vraag wat dat gaat opleveren voor de toekomst.

Bepaalde spelers gaan meer dan waarschijnlijk vertrekken. Zeker Alieu Fadera lijkt onhoudbaar, want de 21-jarige winger heeft al verschillende ploegen warm weten te maken.

Hij werd door de supporters van Essevee ondertussen ook verkozen tot Speler van het Jaar bij Zulte Waregem. Daarmee gaat zijn marktwaarde nog wat meer de hoogte in.

Club Brugge, Antwerp en RSC Anderlecht werden een paar weken geleden al genoemd, Club Brugge blijft daarbij zeer concreet.

Fadera heeft een marktwaarde van twee miljoen euro volgens Transfermarkt en was dit seizoen in competitie goed voor 7 goals en evenveel assists.

Kapers op de kust

Er zijn nog werkpunten voor de Gambiaan, die misschien nog wat meer killer voor de doelmond kan/moet worden.

Engelse teams, Toulouse en Rapid Wenen werden ook al genoemd als mogelijke kapers op de kust. Ook Trabzonspor en zelfs Manchester United worden al in de geruchtenmolen genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *