Het is officieel: er komt een vierde “Bad boys”-film, regie opnieuw in handen van Adil en Bilall

De Amerikaanse acteurs Will Smith en Martin Lawrence hebben vanavond op Instagram aangekondigd dat er een vierde “Bad boys”-film komt. De Hollywoodfilm zal worden geregisseerd door het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Dat heeft hun manager aan VRT NWS bevestigd. Adil en Bilall regisseerden ook al de vorige film “Bad boys for life”.

Het is officieel: er komt een vierde film van de Bad Boys-filmreeks. Dat hebben de twee filmsterren Will Smith en Martin Lawrence zelf aangekondigd in een video op Instagram. 

Net als de vorige film, “Bad boys for life” uit 2020, zal ook deze film geregisseerd worden door Adil en Bilall. Volgens producent Sony Pictures zijn de eerste voorbereidingen van de film al aan de gang. Het is nog niet duidelijk wanneer de film zal uitkomen.

De er een vierde film zou komen, was verwacht. Maar door het incident op de Oscars vorig jaar, toen acteur Will Smith komiek Chris Rock een klap in het gezicht gaf, werd de productie van de film naar verluidt uitgesteld.

“Bad boys for life” was wereldwijd een grote hit in de bioscopen. De film heeft wereldwijd zo’n 390 miljoen euro opgebracht. De filmreeks gaat over twee politieagenten (Smith en Lawrence) die werken voor de drugsbrigade in Miami. De eerste twee films kwamen uit in 1995 en 2003 en werden geregisseerd door Michael Bay. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *