Het kindje van de Kinder Chocolade-reepjes is nu een knap model

We zien hem allemaal vaker dan onze weegschaal zou willen, maar zijn naam kenden we niet. Het kindje dat te zien is op de verpakkingen van Kinder Chocolade is ondertussen al heel wat ouder geworden. Cosmopolitan zocht hem nog eens op en ontdekte dat hij nu een knap model is.

Kleine kindjes worden groot en daar horen ook wereldberoemde kindjes bij. Hoewel de kans groot is dat je z’n naam nog nooit hebt gehoord, ken je Matteo Farneti waarschijnlijk al zo lang als je het je kan herinneren. Hij is namelijk het jeugdige gezicht van Kinder Chocolade.

Matteo Farneti

In 2004 zond de moeder van de Italiaanse Matteo Farneti uit Bologna enkele foto’s naar een reclamebureau in Milaan. Het Italiaanse chocolademerk Ferrero kwam via dat reclamebureau bij de 11-jarige jongen terecht die zo het gezicht werd van de campagne voor ‘Kinder Chocolade’. Hij was zo te zien in reclamespotjes voor het merk, maar werd ook het gezicht op de verpakkingen van Kinder chocoladereepjes. Daar bleef hij maar liefst 15 jaar op te zien, tot de verpakkingen vernieuwd werden in 2019. Sindsdien prijkt er een nieuw kindje op de verpakkingen. Maar iedereen kent nog wel het gezicht van de jonge Matteo.

Matteo Farneti is ondertussen 29 jaar oud en is nog steeds aan de slag als model. Op zijn Instagrampagina deelt hij geregeld foto’s van zijn werk of van reizen.

Matteo is z’n roots nog niet vergeten en poseert zo soms met zichzelf:

Bekijk hier nog enkele foto’s van hoe Matteo er nu uit ziet:

The post Het kindje van de Kinder Chocolade-reepjes is nu een knap model appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *