James Cooke doet verrassende uitspraak

We zien hem op Streamz en straks ook op Play4 in ‘Over De Oceaan’. Heeft James Cooke zeemansbenen of niet? Ontdek het zelf op tv, want dit programma mag je niet missen. Niet alleen omdat James in het programma zit, ook omwille van de aanwezigheid van andere sterke en minder sterke individuen. Maar ook James heeft zijn broos en breekbaar kantje. De liefde is één van zijn grootste zorgen. Niet alleen de liefde voor zijn man Dorian, ook de liefde voor zijn familie en dan in het bijzonder die voor zijn mama.

“Mijn grootste angst was dat er tijdens mijn afwezigheid iets met mijn mama zou gebeuren”, vertelt James Cooke deze week in de nieuwe Libelle. Het weekblad had naar aanleiding van ‘Over De Oceaan’ een gezellige babbel met de presentator en ondernemer. “Mijn mama, mijn zus en ik zijn enorm close. We noemen onszelf niet voor niets ‘de drie musketiers’. Het idee dat ik er niet voor hen zou kunnen zijn als ze mij nodig hadden, was ondraaglijk”, geeft James toe.

Maar dat was niet zijn enige zorg. “Daarnaast was ik ook bang voor de onvoorspelbare omstandigheden op zo’n boot. Want als mens ben je niet opgewassen tegen de grilligheid en de kracht van de natuur. De natuur wint altijd. Anderzijds was ik ook wel heel nieuwsgierig naar wat het met mij zou doen om een knop om te draaien en volledig onbereikbaar te zijn voor de buitenwereld. Uiteindelijk heeft die nieuwsgierigheid het gewonnen van de angst”, besluit James Cooke in ‘Over De Oceaan’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *