Kopmannen van Alpecin-Deceuninck kennen hun voorjaarsagenda: enkel topwedstrijden voor Van der Poel, Philipsen met druk programma

Alpecin-Deceuninck heeft het programma van zijn renners voor de komende maanden bekend gemaakt.

Mathieu van der Poel begint zijn programma op de weg met de Strade Bianche, op vervolgens naar Tirreno-Adriactico en Milaan-Sanremo te trekken. Daarna volgen nog de E3 Saxo Classic, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. 

Jasper Philipsen gaat een erg druk voorjaar rijden. Eerst het openingsweekend, daarna ook Tirreno-Adriatico en Milaan-Sanremo. Verder staan ook Brugge-De Panne, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Scheldeprijs en Parijs-Roubaix op zijn programma. 

Nieuwkomer Quinten Hermans rijdt Milaan-Sanremo, en de E3 Saxo Classic. Daarna trekt hij naar de Ronde van het Baskenland. Daarna volgen nog de Brabantse Pijl, Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. 

Ook Soren Kragh Andersen is nieuw in de ploeg en moet Van der Poel ondersteunen in de belangrijkste koersen. Hij rijdt onder meer ook nog Le Samyn en Parijs-Nice waar hij zijn kans mag gaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *