LIVE: Club Brugge komt langszij tegen Anderlecht

RSC Anderlecht ontvangt Club Brugge, de absolute kraker van de achtste speelronde van de Jupiler Pro League. In het Lotto Park staan de manschappen van hoofdtrainer Brian Riemer tegenover de formatie van hoofdtrainer Ronny Deila. Anderlecht staat op de tweede plaats en Club Brugge volgt op de derde plaats met een match minder gespeeld. VoetbalPrimeur.be geeft LIVE verslag van de match tussen paars-wit en Blauw-Zwart. De scheidsrechter is Lawrence Visser.

 

Anderlecht heeft na zeven gespeelde matchen veertien punten behaald in de Jupiler Pro League. De ploeg boekt resultaten, maar kan qua voetbalspel nog niet volledig overtuigen. Toch had het bestuur genoeg gezien om hoofdtrainer Riemer zijn contract te verlengen tot 2026.

Opstelling RSC Anderlecht:

Club Brugge heeft na zes gespeelde matchen dertien punten behaald in de Jupiler Pro League. Club Brugge speelde donderdag nog met 1-1 gelijk tegen het Turkse Besiktas. Club Brugge had veel meer verdiend, maar slikte in de 88e minuut nog een tegendoelpunt. Met Anderlecht volgt een nieuwe uitdaging, beide ploegen strijden bovenin mee in de Jupiler Pro League.

Opstelling Club Brugge:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *