‘Love is Blind: After the Altar’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Love is Blind: After the Altar. Daarin is te zien hoe het nu nog gaat met de deelnemers van het derde seizoen van Love is Blind. En uit de trailer bleek al dat er heel wat veranderd is bij sommige deelnemers.

Fans van Love is Blind halen best hun weekend leeg, want er is een nieuw seizoen van Love is Blind: After the Altar. Daarin zullen alle deelnemers uit het derde seizoen elkaar terug zien en in de vorige seizoenen zorgde dat alvast voor heel wat drama.

Love is Blind: After the Altar

Het derde seizoen van Love is Blind werd gefilmd in de zomer van 2021, ondertussen dus al meer dan 1,5 jaar geleden. Daarom is het dus hoog tijd om nog eens te kijken hoe het met alle deelnemers gaat. Op het einde van het derde seizoen klonk er bij twee koppels twee keer een “ja” aan het altaar. Het ging toen om Alexa & Brennon en Colleen & Matt. Op hun sociale media tonen de twee koppels uitvoerig dat ze nog steeds samen zijn en ook de trailer van Love is Blind: After the Altar bevestigde dit al.

Maar er was ook al een verrassing te zien in de trailer. SK en Raven lijken namelijk opnieuw een koppel te zijn en SK wil Raven zelfs opnieuw ten huwelijk vragen. Op het eerste zicht lijkt dat misschien niet zo vreemd, want de twee gaven hun relatie een nieuwe kans toen de reüniespecial werd opgenomen. Maar sindsdien gebeurde er heel wat tussen Raven en SK. SK werd namelijk door verschillende vrouwen beschuldigd van overspel, waardoor Raven een punt zette achter de relatie. Nu lijken de plooien dan toch weer gladgestreken en wordt er dus opnieuw gesproken over trouwen. 

De twee koppels waarbij er aan het altaar een harde “nee” te horen was aan het altaar, zijn duidelijk nog steeds uit elkaar. Bartise en Nancy laten wel weten dat ze elkaar nog geregeld spreken. Cole laat dan weer weten dat hij voorbereid is op drama. Hij heeft daarvoor zelfs een mandarijntje bij, dat zeker wel een belletje zal doen rinkelen bij wie de reünie van het derde seizoen van Love is Blind zag. 

Love is Blind: After the Altar bestaat uit drie afleveringen die allemaal nu te bekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van Love is Blind: After the Altar:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

The post ‘Love is Blind: After the Altar’ staat nu op Netflix appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *