Netflix cancelt twee reeds afgeronde films

Het gebeurt niet alleen bij Warner Bros. (Batgirl), maar tegenwoordig ook bij Netflix: twee reeds afgeronde films worden door de streamingdienst geschrapt. Volgens een bron gaat het om de films The Inheritance en House/Wife. Alles is gefilmd, de productie is afgerond en toch zullen we deze twee Netflix-films mogelijk nooit te zien krijgen.

The Inheritance

The Inheritance is geregisseerd door Alejandro Brugués en geproduceerd door Paul Schiff en gaat over een miljardair die de dag voor zijn 75e verjaardag een groep vervreemde kinderen bij hem thuis uitnodigt, uit angst dat iets of iemand hem zal vermoorden.

  • The Inheritance

House/Wife

House/Wife draait om een moeder die herstelt van een hevig ongeluk. Ze verhuist met haar gezin naar een prototype van een ‘smart’-huis. Al snel komt ze erachter dat het artificial intelligence-systeem van het huis mogelijk duistere bedoelingen met hen heeft. De film is geregisseerd door Danis Goulet.

Netflix’ plan

Waarom Netflix deze twee films heeft geannuleerd is niet duidelijk. Wel zullen beide films, anders dan Warner Bros.’ Batgirl, op zoek gaan naar een ander platform. Deze drastische beslissing komt net nadat de streamingdienst bekendmaakte de jaarlijkse uitgavengroei te stoppen. Er staan dit jaar minder Originals gepland dan het voorgaande jaar, maar dat mag de pret niet drukken. De komende maanden kunnen we uitkijken naar spetterende titels waaronder Murder Mystery 2 (2023), The Mother (2023), Extraction 2 (2023), The Wonderful Story of Henry Sugar en Damsel (2023).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *