Nieuwe realityserie ‘De Vermeires’ binnenkort te zien op VTM

Na De PfaffsDe Planckaerts en De Verhulstjes komt er binnenkort nog een realityshow over een bekende familie. Deze keer gaat het over De Vermeires met pater familias Jacques Vermeire. Naast hem zullen ook zoon Maxime en dochter Julie vaak opdraven. De reeks gaat op zaterdag 18 februari van start.

Speciaal voor De Vermeires gaan de deuren van Jacques’ villa open en mag zowat alles gefilmd worden. De opnames voor de nieuwe realityreeks gingen in november vorig jaar van start en binnenkort krijgen we dus het resultaat te zien. Met de komst van De Vermeires volgt VTM het succes van reeksen als De Verhulstjes op Play4 en De Planckaerts op Eén.

De Vermeires

De laatste jaren wordt Vlaanderen weer overspoeld met realityprogramma’s over de bekendste families in het land. Op Eén hebben we De Planckaerts en Play4 maakte ondertussen al vier seizoenen van De Verhulstjes. Nu komt ook VTM met een eigen realityserie, deze keer over de familie Vermeire.

Daarvan is Jacques Vermeire zonder twijfel de bekendste naam. Maar naast hem krijgen we ook dochter Julie en zoon Maxime te zien. Ook Laurins, de vriend van Julie, zal vaak opduiken.

Eerste seizoen

In de nieuwe reeks zien we hoe zoon Maxime na een stukgelopen relatie terug thuis komt wonen, hoe Julie is gaan samenwonen in Kortrijk en hoe Jacques nog steeds probeert mee te zijn met zijn tijd. Daarnaast maken we ook kennis met Sunny, het hondje van dochter Julie.

Ondanks de veranderingen in het leven van de Vermeires, gaan vader en kinderen toch samen optreden. Ze zijn namelijk van plan om samen aan een zaalshow te werken, maar dat plan loopt niet van een leien dakje.

Bekijk de eerste preview van De Vermeires hier:

De Vermeires is vanaf 18 februari elke zaterdag om 20.20 uur te zien op VTM en via VTM GO.

The post Nieuwe realityserie ‘De Vermeires’ binnenkort te zien op VTM appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *