Nog een international wil stoppen bij de Rode Duivels: “Voor maart een beslissing nemen”

Het WK in Qatar betekende het einde van de carrière als Rode Duivel voor Eden Hazard.

Met de trainerswissel op komst is het uitkijken of ook andere Rode Duivels beslissen om een punt achter hun interlandcarrière te zetten.

In een gesprek met Eleven lijkt Simon Mignolet aan te sturen op een exit. “Het is een heel erg groot geschenk om voor de nationale ploeg uit te komen en ik heb dat altijd graag gedaan”, vertelt Mignolet. “Maar het weegt natuurlijk ook op mijn carrière. Ik heb zowel in Brazilië als in Rusland mijn twee vingers gebroken en voor het laatste EK ben ik ook nog eens door mijn knie gegaan. Los van het feit dat je niet speelt is het wel een extra belasting.”

Mignolet heeft bij Club Brugge nog een contract lopen tot 2026 en wil dat zeker uitdoen. “Je moet altijd de juiste keuze maken en afwegen wat op het moment het beste is. Ik moet het eens goed bekijken, ook met Club Brugge bespreken en thuis aanhalen. Voor maart moet ik een beslissing nemen natuurlijk, want ik wil de groep hier nu niet mee opzadelen. In aanloop naar een nieuwe campagne moet dat duidelijk zijn en moet je eerlijk communiceren naar alles en iedereen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *