Ondertussen in de F1 | Verstappen en Pérez scheuren over circuit namens Red Bull-Ford

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Verstappen en Pérez scheuren over circuit namens Red Bull-Ford

Op dezelfde dag dat Red Bull Racing haar nieuwe livery voor het seizoen 2023 bekend maakte, werd de wereld ook op de hoogte gebracht van het feit dat Red Bull en Ford vanaf 2026 de samenwerking aangaan in de Formule 1. Om deze samenwerking op een leuke manier aan de fans te tonen, hebben beide merken de handen al ineen geslagen om met Max Verstappen en Sergio Pérez een promotievideo te maken.

Bottas geblinddoekt en wel de simulator in: ‘Dit is onmogelijk!’

Valtteri Bottas heeft een uitdaging moeten doorstaan in de simulator van Alfa Romeo. De Finse coureur moest geblinddoekt en wel een ronde zien te rijden op het Bahrain International Circuit. In eerste instantie zonder hulp, maar met wat hulp over de boordradio lukte het uiteindelijk toch best aardig. De komische beelden bekijk je hieronder.

Haas laat Ferrari-motor in nieuwe bolide voor het eerst ronken

Dinsdag 31 januari presenteerde Haas al haar nieuwe bolide voor het seizoen 2023. Met nieuwe naamgever MoneyGram werd er veel meer zwart toegevoegd aan de auto en gaf de livery een compleet andere look dan zijn voorganger. Twee dagen na de presentatie van het uiterlijk van de VF23, laat men bij Haas ook horen hoe de nieuwe bolide, waar een Ferrari-motor in ligt, klinkt.

Ocon zoekt de vrieskou op: ‘Het is hier -8000’

Esteban Ocon heeft de vrieskou opgezocht. De coureur van Alpine overdrijft wel een beetje als het aankomt op de temperatuur. ‘Het is hier achtduizend graden onder nul’

AlphaTauri start AT04 voor het eerst op

AlphaTauri presenteert de nieuwe bolide voor het 2023-seizoen pas op 11 februari, maar op het eigen YouTube-kanaal heeft het vanuit Faenza opererende team alvast een tipje van de sluier opgelicht. In de video wordt de AT04 voor het eerst opgestart. Geniet mee van de geluiden van het nieuwe strijdwapen van Nyck de Vries en Yuki Tsunoda.

Hamilton pakt wat zonnestralen mee voor begin F1-seizoen

Lewis Hamilton heeft een deel van zijn vakantie gespendeerd op Antarctica, maar de coureur van Mercedes heeft besloten om de kou in te ruilen voor een zonnig strand. De zevenvoudig wereldkampioen heeft in de felle zon nog even kunnen surfen.

Mercedes deelt foto’s van vakantie Russell: ‘Geen T-shirt te bekennen’

Mercedes-coureur George Russell geniet van zijn vrije tijd tijdens de winterstop en is dan ook samen met zijn vriendin in zijn vakantie-outfit te spotten. Alhoewel zijn team het juist opvalt dat hij niet zoveel kleding draagt. ‘Geen T-shirt te bekennen’, aldus de Duitse renstal.

Alfa Romeo toont voor het eerst ‘artistieke’ livery

Het team van Alfa Romeo is met een speciale livery gekomen. Het team heeft een titelsponsor en dat levert ook een ‘artistieke’ livery op. Alfa Romeo zal dit seizoen echter geen race rijden met deze kleurstelling.

Norris filmt Piastri terwijl zijn haar wordt gedaan: ‘Isn’t she lovely’

Lando Norris filmt teamgenoot Oscar Piastri terwijl zijn haar netjes wordt gemaakt. De twee hadden opnames voor McLaren en daarbij is het de bedoeling dat ze er een beetje goed uitzien. Als het aan Norris ligt ziet Piastri er goed uit, want het liedje ‘Isn’t she lovely’ van Stevie Wonder speelt op de achtergrond.

Vettel speelt bijzonder potje tafeltennis in Zweden

Sebastian Vettel was afgelopen weekend in Zweden voor de Race of Champions. Behalve racen deed hij daar nog iets anders: namelijk tafeltennissen. Echter deed hij dat niet met een bijpassend batje, maar gebruikte hij in plaats daarvan een dienblad en dat levert leuke beelden op.

Albon is tijdens winterstop in Los Angeles en hij heeft lolbroek aan

Williams-coureur Alexander Albon spendeert zijn vrije tijd in Los Angeles. In de Amerikaanse stad heeft hij onder andere gegolft, maakte hij een ritje in een Porsche en had hij wat betreft de laatste foto op zijn sociale media zijn lolbroek aan.

Schumacher heeft opvallende intro bij Race of Champions en doet trucje

Mick Schumacher nam afgelopen weekend samen met Sebastian Vettel deel aan de Race of Champions in Zweden. De jonge Duitser wist tweede te worden, maar met name zijn intro was opvallend. Schumacher deed namelijk een trucje met zijn handen en liet daarmee menig kijker lachen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *