‘Physical: 100’: Dit zijn alle 100 deelnemers

De nieuwe hit op Netflix komt opnieuw van Zuid-Koreaanse bodem. Het gaat om de realityreeks Physical: 100. Daarin nemen 100 spierbundels – zowel mannen als vrouwen – het tegen elkaar op. Elke aflevering vallen er verschillende kandidaten af, tot er uiteindelijk maar eentje overblijft: de persoon met de sterkste fysiek. Dit zijn de 100 mensen die hun kans wagen.

Al vanaf het moment dat Physical: 100 aangekondigd werd, werd het programma vergeleken met Squid Game. De reeks heeft er natuurlijk veel van weg. 100 mensen zullen het in verschillende opdrachten tegen elkaar opnemen. Daarbij vallen er telkens een aantal spelers weg, tot er uiteindelijk maar één winnaar overblijft. Die winnaar wordt op slag 300 miljoen won (222.000 euro) rijker en mag zich de persoon met de beste fysiek van Zuid-Korea noemen.

Physical: 100

De focus ligt in Physical: 100 dus volledig op het fysieke met proeven waarbij de deelnemers hun kracht nodig hebben. Toch komen de deelnemers uit heel uiteenlopende richtingen. Van bodybuilders en crossfitters tot olympische atleten en rappers. Wij lijsten ze hieronder allemaal op met een link naar hun sociale media.

De eerste afleveringen van Physical: 100 verschenen op dinsdag 24 januari 2023 op Netflix. Elke dinsdag verschijnen er twee nieuwe afleveringen. De finale staat gepland voor dinsdag 21 februari 2023.

Dit zijn de 100 deelnemers van Physical: 100:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

The post ‘Physical: 100’: Dit zijn alle 100 deelnemers appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *