Romantische Netflix-film met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon nu te zien

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher schitteren vanaf vandaag tegenover elkaar in Your Place or Mine (2023), een gloednieuwe romantische komedie op Netflix. De film is nu te zien op de streamingdienst.

Debbie en Peter

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij verlangt routine met haar zoon in LA; hij gaat juist goed op verandering in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Geproduceerd door Ozark-ster Jason Bateman

De romkom is geschreven en geregisseerd door Aline Brosh McKenna, die hiermee haar regiedebuut maakt. Naast Witherspoon en Kutcher worden de overige hoofdrollen gespeeld door Tig Notaro, Jesse Williams en Zoe Chao. De romantische komedie wordt geproduceerd door Jason Bateman, die we kennen als de hoofdrolspeler van Ozark (2017–2022).

  • 🍿 Lees meer over Your Place or Mine (2023) →

Vanaf vandaag op Netflix

Your Place or Mine is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *