Succes van nieuwe oorlogsserie dendert voort: ‘Beste dat ik in lange tijd heb gezien op Netflix!’

Heb jij Les Combattantes (2022) al gezien op Netflix? Vele abonnees hebben de Franse miniserie een kans gegeven en zijn lovend over het verhaal dat zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. De serie heeft het inmiddels geschopt tot plaats 2 in de Netflix top 10.

‘Echt een hele mooie serie’

Ook na de eerste week weet de serie nog steeds kijkers te overtuigen. Vrijwel iedereen die de oorlogsserie een kans geeft, is enthousiast: “Echt een hele mooie serie!”. Voor sommigen overtreft Les Combattantes zelfs het andere aanbod op de streamingdienst: “Wel echt een gave serie, beste dat ik in lange tijd heb gezien op Netflix!”

Kijk Les Combattantes nu op Netflix! 🍿

Mannen naar het front

Het is 1914 en het Duitse leger rukt steeds verder op in Frankrijk. Als de mannen naar het front worden gestuurd, blijven vier vrouwen achter die worstelen met de minder bekende, maar rampzalige, gevolgen van de oorlog. Zo volgen we Marguerite, een mysterieuze prostituee in Parijs; Caroline, een vrouw die aan het hoofd staat van een fabriek; Agnes, moeder-overste van een klooster; en de feministische verpleegster Suzanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *