‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de tweede aflevering

Het meest mysterieuze programma op de Vlaamse televisie is terug. Vorige week konden fans opnieuw terecht bij VTM om het startschot van The Masked Singer seizoen 3 mee te maken. Daarin werden de eerste 7 van 14 kandidaten voorgesteld. Morgen volgen de anderen en dit zijn de songs die we te horen zullen krijgen.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is officieel in volle gang. Vorige week zagen de kijkers al de eerste kandidaten aan het werk en was er zelfs al één afvaller: Skiwi. Na de aflevering begon kijkend Vlaanderen al meteen theorieën over de identiteiten van de kandidaten te delen. Deze week krijgen we voor het eerst de andere zeven te zien. Zij zullen het opnieuw tegen elkaar opnemen in drie duels.

Drie duels

De zeven nieuwe kandidaten openen de show vrijdag samen op spectaculaire wijze met Take On Me van A-ha. In de jury nemen Kevin Janssens, Bart Cannaerts en nieuwkomer Tine Embrechts plaats. Daarnaast is er ook voor de eerste keer een mystery speurder.

Kosmos vs. Hippo

Het eerste duel van de avond wordt uitgevochten tussen Kosmos en Hippo. Daarbij zal Kosmos het nummer Ain’t Nobody van Chaka Khan brengen. Hippo kiest voor It’s About Damn Time van Lizzo. Kleine audiofragmenten van die optredens zijn trouwens al te vinden op de site van VTM.

Foxy Lady vs. Tovenaar

Vervolgens is het aan Foxy Lady en Tovenaar. Daarbij zal Foxy Lady Don’t Go van En Vogue brengen. Tovenaar zal het publiek proberen overtuigen met Space Man van de Eurovision-runner-up Sam Ryder.

Minotaurus vs. Kolonel Mops vs. Vlinder

Het derde en laatste duel gaat opnieuw tussen drie deelnemers. Het gaat daarbij om Minotaurus, Kolonel Mops en Vlinder. Minotaurus zal het nummer The Show Must Go On van Queen brengen. Kolonel Mops waagt dan weer zijn kans met Sweet Caroline van Neil Diamond. Ook Vlinder probeert het publiek te overtuigen. Zij gaat voor het emotionele How Long Will I Love You van Ellie Goulding.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO krijg je elke week de verhalen achter de maskers te zien.

The post ‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de tweede aflevering appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *