‘The Masked Singer’: Dit is de eerste afvaller

Vandaag is het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start gegaan. Daarin namen de eerste zeven figuren het tegen elkaar op in individuele duels. Uiteindelijk moest ook de eerste kandidaat het programma verlaten. Hij/zij moet na een lange voorbereiding dus al na één aflevering afscheid nemen.

The Masked Singer is een gigantisch succes. Zonet ging het derde seizoen van de show van start. Daarin was Jens Dendoncker voor het eerst te zien als presentator. Hij nam de job over van Niels Destadsbader. Samen met een groep speurders gaat Dendoncker de komende weken op zoek naar een opvolger voor Sandra Kim (Koningin) en Camille Dhont (Miss Poes).

The Masked Singer

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. Deze week kregen we de eerste groep van zeven deelnemers te zien. Volgende week is het aan de volgende zeven. De twee groepen zullen elkaar blijven afwisselen tot The Big Bang, waarop de overgebleven vier deelnemers van de twee groepen samen komen.

In de eerste aflevering zagen we alvast Champignon, Mummie, Raaf, Skiwi, Leeuw, Groot Licht en Soaperstar het beste van zichzelf geven. Na de eerste ronde waren Champignon, Leeuw en Raaf al zeker van een plek in de derde aflevering. Mummie, Groot Licht, Soaperstar en Skiwi kwamen in het risicogebied terecht.

Skiwi

Uiteindelijk mocht de jury twee kandidaten in het spel houden. Dat werden Soaperstar en Mummie. Daarna ging het dus nog tussen Skiwi en Groot Licht. Na een laatste stemronde was het Skiwi die al na één aflevering afscheid moest nemen van het avontuur. Bij de laatste gok zat geen enkele speurder op het juiste spoor. Kevin Janssens zei Luc Steeno, Julie Van den Steen ging voor Average Rob, Bart Cannaerts gokte op Matteo Simoni en Andy Peelmans laatste stem ging naar Jeroen Verdick.

De verrassing was dus nog zo groot toen Herman Verbruggen van onder het masker tevoorschijn kwam. De F.C. De Kampioenen-acteur bleef zowel bij de jury als op sociale media onder de radar. Na de ontmaskering klonk hij alvast opgelucht.

“Mijn taak was: de verrassing van de avond zijn”, klonk het bij Herman. “Ik ben geen zanger, maar uiteindelijk doe je toch wel ongelofelijk je best. Dan dacht ik: het zou nu toch wel heel erg triest zijn als ik er als eerste uit zou liggen. Ik vind het oprecht heel spijtig, want ik vind het wel een leuk programma. Het is spannend en ik had die spanning iets langer willen vasthouden. Ik heb dit met veel plezier gedaan.”

Bekijk de ontmaskering van Skiwi hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO kan je het volledige avontuur van Herman Verbruggen zien.

The post ‘The Masked Singer’: Dit is de eerste afvaller appeared first on Newsmonkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *