Topbedrijven die een revolutie teweegbrengen in genoomsequencing Bevat Amerikaanse aandelen.

DNA-sequencing is een methode om de nucleïnezuursequenties in DNA te bepalen. De sequencing-industrie is echt van de grond gekomen in de jaren sinds de ruwe schets van het Human Genome Project werd aangekondigd. Sommige beroemde biotechbedrijven bieden direct-to-consumer genoomsequencingdiensten aan. Hier zijn de beste bedrijven die de volgende generatie genoomsequencingtechnologieën ontwikkelen. De prestaties van deze lijst worden berekend op een gelijk gewogen methode.

Deze lijst heeft het afgelopen jaar -19.91% gepresteerd. Ter vergelijking was BEL 20 Index. -5.25% in dezelfde periode. De bètaversie van deze lijst, die een volatiliteit is, is Matig hoog op 1.42. Lijst bèta wordt berekend met behulp van een in gelijke mate gewogen gemiddelde bèta van de effecten in deze lijst. Deze lijst bevat 90.00% van Gezondheidszorg aandelen, 10.00% van Technologie aandelen.

De prestaties op deze lijst zijn berekend volgens een evenredig gewogen methode. Deze lijst wordt gegenereerd door het web te scannen en onze algoritmen te gebruiken om potentieel relevante effecten voor het onderwerp weer te geven. De lijst is bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat effecten die mogelijk geschikt zijn voor een volglijst. Het is niet bedoeld voor investeringen of handelsdoeleinden. Als basis voor het nemen van een investeringsbeslissing raadt Microsoft het gebruik van deze gegevens en informatie niet aan.

INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION

IBM. International Business Machines Corp is een technologiebedrijf. Het bedrijf is actief in vijf segmenten: Cognitive Solutions, Global Business Services (GBS), Technology Services & Cloud Platforms, Systems and Global Financing. Het bedrijfssegment Cognitive Solutions levert een breed spectrum van mogelijkheden, van beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyse tot cognitieve systemen. Cognitive Solutions omvat Watson, een cognitieve computing platform dat de mogelijkheid geeft tot interactie in natuurlijke taal, proces grote gegevens en leren van interacties met mensen en computers. Het bedrijfssegment GBS voorziet klanten van GBS-segment biedt klanten consulting-, applicatiebeheerdiensten en wereldwijde processervices.. Het bedrijfssegment Technology Services & Cloudplatforms segment levert ITIL (Information Technology Infrastructure) diensten. Het systeemsegment voorziet klanten van  infrastructurele technologieën. Het bedrijfssegment Global Financing omvat klantfinanciering, commerciële financiering, en herfabricage en doorverkoop.

International Business Machines Corp. is -4.61 over de afgelopen maand en -0.08 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met -8.23 over de afgelopen maand en 5.17 over het afgelopen jaar.

!a1mnrw:0.99,a1oi1h:0.99,a1qcu2:0.99,a1rnec:0.99,a1shgh:0.99,a1sznm:0.99,a1v6nm:0.99,a1vh4c:0.99,a1y7jc:0.99,a1ys77:0.99;Pipeline;finance list details page;f5cf5f940ed7