Twee kinderen aangereden door goederentrein in Duitsland, jongen van 10 overleden

In de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn twee kinderen aangereden door een trein. Een jongetje van 10 is daarbij overleden. Een 9-jarige jongen is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert buiten levensgevaar. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. Het regionale treinverkeer ondervindt hinder. 

In Noordrijn-Westfalen, de Duitse deelstaat die grenst aan België, zijn twee kinderen meegesleept door een voorbijrijdende trein. Het ongeluk gebeurde gisteravond rond 18.15 uur op ongeveer 500 meter van het treinstation van het dorp Recklinghausen. 

De slachtoffers werden enkele honderden meters meegesleept door de trein. De hulpdiensten waren meteen ter plaatse. Met behulp van drones en warmtecamera’s werden de jongens gevonden. 

Een 10-jarig jongetje stierf ter plekke. De andere jongen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en verkeert buiten levensgevaar. Hoe de jongens op de sporen zijn geraakt, is nog onduidelijk. De Duitse autoriteiten zijn een onderzoek gestart. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *