Vuurrood op zwevend podium, zwanger en met “Diamonds” als afsluiter, Rihanna maakt comeback op Super Bowl

In de VS heeft zangeres Rihanna-met-buikje helemaal de Halftime Show van de Super Bowl ingepalmd. Zij gaf een 13 minuten durend optreden tijdens de pauze van de finale van de American football-competitie. Rihanna daalde met een zwevend platform neer in het stadium en bracht onder meer haar hits “Umbrella”, “Diamonds” en “Run this town”.

De Super Bowl is het best bekeken tv-evenement van het jaar in de VS. Combineer dat met superster Rihanna die voor het eerst in 5 jaar nog eens live optreedt en je hebt vuurwerk. Het laatste album van de zangeres uit Barbados dateert ook al van 7 jaar geleden. 

Rihanna daalde met de woorden “Bitch better have my money” letterlijk neer in het State Farm-stadium van Arizona. Gek genoeg heeft Rihanna geen dollar gekregen voor haar optreden. Dat is niet de gewoonte bij de Super Bowl. Waarom stond ze er dan? Het evenement is de beste publiciteitsmachine. Naar schatting 192 miljoen kijkers zouden de wedstrijd en het pauzeconcert in de VS gevolgd hebben. 

“RiRi” bracht maar liefst 80 energieke dansers mee, allen in het wit gekleed om af te steken tegenover haar vuurrood ensemble. Terwijl de camera’s inzoomden, wreef Rihanna over haar buik. Ook de rits van haar jumpsuit stond overduidelijk open. Meteen werd op sociale media gespeculeerd over een zwangerschap. En dat werd even later bevestigd door haar woordvoerder.

Rihanna verwacht haar tweede kindje met ASAP Rocky. Ze hebben al een zoontje sinds mei. Daarmee is Rihanna meteen de eerste zwangere die optreedt tijdens de Super Bowl. Het bleek de enige stunt van de zangeres die geen kostuumwissels deed en geen andere artiesten had uitgenodigd.

De voorbije jaren deden andere collega’s dat wel. Zo stonden vorig jaar Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Mary J. Blige en Snoop Dogg naast elkaar voor een uitzinnige menigte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *