‘Wednesday’-fans willen in opspraak geraakte acteur uit de serie hebben: dit zijn mogelijke vervangers

De release van de Netflix-serie Wednesday (2022‑ ) verliep voor de streamingdienst als een sprookje. De productie bereikte een enorm publiek en groeide binnen een mum van tijd uit tot een van de populairste series van de streamingdienst. Nu is het sprookje over en is acteur Percy Hynes White, die een hoofdrol speelt als Xavier Thorpe, in opspraak geraakt. Aan de basis hiervan liggen enkele zeer verontrustende beschuldigingen aan het adres van de jonge acteur.

Aanranding

Hynes White, die niet alleen in Wednesday naast Jenna Ortega te zien is, maar binnenkort ook in Winter Spring Summer or Fall, zou meerdere vrouwen hebben aangerand. Het verontrustende nieuws is hard aangekomen bij fans van de serie. Zij roepen zelfs op om hem onmiddelijk uit de cast te zetten. Wie hem moet vervangen, daar is ook al over nagedacht.

Mogelijke vervangers

Finn Wolfhard bekend van Stranger Things (2016‑ ), Aidan Gallagher uit The Umbrella Academy (2019‑ ), Asher Angel bekend als Billy Batson uit Shazam! (2019), Louis Partridge van Enola Holmes (2020) en Louis Hynes, bekend van A Series of Unfortunate Events (2017–2019), zouden volgens fans en kenners allemaal goede opties zijn om vanaf het tweede seizoen van Wednesday in de huid van Xavier te kruipen.

Netflix zwijgt

Netflix heeft nog niet gereageerd op de toestand, mogelijk uit angst dat het schandaal rondom de acteur het succes van de serie zal overschaduwen. Een manier om dit te overschaduwen zou zijn een vervanger te vinden die zo beroemd is dat de, terechte of onterechte, ophef over Hynes White snel vergeten zal worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *