Wil je leren van de legendarische belegger Warren Buffett? Ontdek zijn top 5 investeringen. Bevat Amerikaanse aandelen.

Het lijdt geen twijfel dat Warren Buffet een van de meest succesvolle beleggers aller tijden is. Het is dus geen verrassing dat veel mensen willen weten in welke aandelen hij belegt. Effecten binnen deze lijst zijn de beste Warren Buffet-aandelen. De prestaties van deze lijst worden berekend op een gelijk gewogen methode.

Deze lijst heeft het afgelopen jaar -4.19% gepresteerd. Ter vergelijking was BEL 20 Index. -5.25% in dezelfde periode. De bètaversie van deze lijst, die een volatiliteit is, is Matig laag op 0.98. Lijst bèta wordt berekend met behulp van een in gelijke mate gewogen gemiddelde bèta van de effecten in deze lijst. Deze lijst bevat 30.00% van Technologie aandelen, 20.00% van Niet-cyclische consumentenproducten aandelen, 20.00% van Cyclische consumentenproducten aandelen, 10.00% van Energie aandelen, 10.00% van Gezondheidszorg aandelen, 10.00% van Financiële gegevens aandelen.

De prestaties op deze lijst zijn berekend volgens een evenredig gewogen methode. Deze lijst wordt gegenereerd door het web te scannen en onze algoritmen te gebruiken om potentieel relevante effecten voor het onderwerp weer te geven. De lijst is bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat effecten die mogelijk geschikt zijn voor een volglijst. Het is niet bedoeld voor investeringen of handelsdoeleinden. Als basis voor het nemen van een investeringsbeslissing raadt Microsoft het gebruik van deze gegevens en informatie niet aan.

CHEVRON CORPORATION

CVX. CHEVRON CORPORATION beheert haar investeringen in dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen en biedt administratieve, financiële, management- en technologische ondersteuning aan de Amerikaanse en internationale dochterondernemingen die zich bezighouden met geïntegreerde  energie- en chemicaliënactiviteiten. De Onderneming is actief in twee bedrijfssegmenten: Upstream en Downstream. Het upstream-segment bestaat voornamelijk uit de exploratie, ontwikkeling en productie van ruwe olie en aardgas; vloeibaarmaking, transport en opnieuw vergassen geassocieerd met vloeibaar aardgas; het transport van ruwe olie door internationale oliepijpleidingen; de verwerking, het transport, de opslag en afzet van aardgas, en een gas-to-liquids installatie. De downstream-activiteiten bestaan voornamelijk uit raffinage van ruwe olie in aardolieproducten; marketing van ruwe olie en geraffineerde producten; het transport van ruwe olie en geraffineerde producten; marketing van ruwe olie en geraffineerde producten; transport van ruwe olie en geraffineerde producten, en productie en marketing van petrochemische basisproducten.

Chevron Corp. is -0.02 over de afgelopen maand en 37.40 over het afgelopen jaar, beter dan de BEL 20 Index. met -3.64 over de afgelopen maand en 42.65 over het afgelopen jaar.

!a1mou2:0.99,a1wljc:0.99,a1nhlh:0.99,a1otrw:0.99,a1qlz2:0.99,a1mpqh:0.99,a1o4sm:0.99,a256cw:0.99,a1tyrw:0.99,a1nxoc:0.99;Pipeline;finance list details page;c12033a719c0